2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın merdivenine iye yetişmek şanlı bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine sahip çıkmak dâhilin binanızın yeni olması ya da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Binaların bünyesına amelî kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

- İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve performansını arttırmak suretiyle sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından muavenet alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangına dayanıklı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul göz bapları 1 vakit ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, dışarıdan mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve elverişli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page